Σάββατο, 08 Οκτώβριος 2022
 
Υπηρεσίες

Ο ιδιόκτητος στόλος της εταιρείας μας, βρίσκεται σε καθημερινή ετοιμότητα για την πραγματοποίηση δρομολογίων προς όλη την Ελλάδα, τα νησιά και την Κρήτη. Σε μία έκταση 2.000τ.μ με χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο, που επιτρέπει την άνετη φορτοεκφόρτωση των εμπορευμάτων και ταυτόχρονα εξασφαλίζει χώρο στάθμευσης των φορτηγών ψυγείων και ασφάλεια στήν κλειστή αποθήκη φύλαξης των προϊόντων με ψύξη.

Αρχή και δέσμευση είναι πάντα η άμεση παράδοση των εμπορευμάτων στον συμφωνημένο χρόνο και τόπο με ποιότητα και ασφάλεια, που εξασφαλίζεται τόσο χάριν στο άρτια καταρτισμένο προσωπικό όσο και στα σύγχρονου τύπου φορτηγά ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας και εξοπλισμού. Η εταιρεία μας παρέχει ασφαλιστική κάλυψη των μεταφερομένων εμπορευμάτων των πελατών της στην ALLIANZ και όλα της τα φορτηγά ψυγεία φέρουν τα πιστοποιητικά καταλληλότητας F.R.C. της μονάδας A.T.P. Μονάχου T.U.V. σύμφωνα με τις νόμιμες διατάξεις που ορίζει το ελληνικό κράτος και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες μεταφοράς προϊόντων, καθώς υπάρχουν θάλαμοι που διαθέτουν δύο στοιχεία για κατάψυξη και συντήρηση, θάλαμοι με χωρίσματα καθώς και θάλαμοι με υδραυλικές πόρτες. Για τις ανάγκες σε κρεμαστά προϊόντα υπάρχουν θάλαμοι με τσιγκέλια. Όλοι οι θάλαμοι διαθέτουν θερμογράφους τελευταίας τεχνολογίας εγκεκριμένους από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες με δυνατότητα εκτύπωσης του θερμογραφήματος.

ImageImageImageImageImage

Η εταιρεία μας, όμως, δεν περιορίζει τη δραστηριότητά της μόνο στην τυπική μορφή ανάγκης για ψυγειομεταφορά, επεκτείνει τη δράση της και δίνει δυναμικά το παρόν της στην κάλυψη αναγκών τύπου catering, δεξιωσεων και μεγάλων εκδηλώσεων (συναυλίες). Υπαρχει δυνατότητα μεταφορας ειδικών περιπτώσεων, οπως πλάσμα αιματος.

Η εταιρία μας παρέχει:

  • Μεταφορές κατεψυγμένων τροφίμων
  • Μεταφορές νωπών τροφίμων
  • Μεταφορές φρούτων & λαχανικών
  • Μεταφορές νωπών κρεάτων
  • Μεταφορές τροφίμων δεξιώσεων (catering)
  • Μεταφορές ειδικού τύπου ψυχωμένων προϊόντων
  • Αποθηκεύσεις

ImageImageImage